Undgå at spilde penge på din næste telefon eller tablet

Pokemon go på i iphoneUanset om du spiller Pokemon Go eller bruger meget tid på sociale medier, så er en tablet eller telefon uundværlig i din dagligdag og især i Pokemon Go er telefonen en vigtig del af opevelsen med spillet. Men derfor behøver man jo ikke at have udstyr der er unødvendig dyrt. F.eks. hvis man kun bruger ens kamerafunktioner til at spille augmented reality spil, så er behovet for 3 linser og en vanvittig høj billedopløsning nok ikke at foretrække. Til gengæld hvis du bruger kameraet til at tage vigtige billeder, så er det med at tænke et godt kamera ind i dit næste køb af tablet eller telefon.

Derudover kan alt lige fra størrelsen på skærmen, styresystemet og lagerplads også være utrolig vigtig at have in mente næste gang du skal vælge at opgradere eller nyinvestere i grej.

Derfor findes der f.eks. sider så som Ringa’ling der sammenligner priser og specifikationer på telefoner og tablets, så du ikke investerer forkert næste gang du skal vælge, f.eks. en iPad Pro eller Huawei P30.

Indlæg oprettet 11

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen