FAQ

Hvordan skifter jeg farve/hold?

Det er endnu ikke muligt at skifte hold i spillet, men Niantic har dog meldt ud at de arbejder på en mulighed. Det er f.eks. muligt at skifte navn i spillet én enkelt gang.

Der er rapporteret om brugere der har kontaktet Niantic Support og derigennem lykkes med at skifte farve/hold, men det er ikke bekræftet af Niantic som en mulighed.

Hvad er et EX-raid

EX-raids er specielle raids der bliver afholdt med jævne mellemrum. Det specielle ved EX-raids er at man skal have en invitaion for at kunne deltage, hvis man bare dukker op, vil man ikke kunne gå ind i raidet.

Mewtwo var den første raid boss i EX-raids og pr. september 2018 er Deoxys blevet ny boss efter Mewtwo blev tilgængelig i almindelige legendary raids.

Hvordan bliver jeg inviteret?

Der er ikke nogen sikker måde at blive inviteret på. Du skal finde ud af hvilke gyms i dit område der er EX-gyms. Hvis du raider ofte i disse gyms, vil din chance for at modtage en invitation blive bedre. Hvis du ikke raider i de pågældende gyms overhovedet, vil du ikke kunne få invitationer.

Du vil kunne gå ind i et gym og se oppe i højre hjørne om det er et EX-gym. Alternativt kan du spørge i din lokale gruppe på facebook, hvis en sådan findes.

Efter september 2018 kan man invitere en ven der ikke har modtaget en invitation, hvis man er mindst Ultra friends i spillet.

Hvad er IV?

IV er en pokemons interne værdier, det vil sige at de ikke kan ses nogen steder i spillet, men kræver speciel viden eller andre apps for at udregnes.

IV-talles måles i procent og er en sammenfatning af tre værdier mellem 0 og 15: angreb, forsvar og udholdenhed. En 100% pokemon vil således have 15 i alle tre værdier.

Når man trykker på “Appraise” i spillet, får man tre informationer om en pokemon: Om ens pokemon er stærk, hvilken af der tre værdier der er højest (hvis flere er lige høje bliver alle nævnt) og hvordan den vil klare sig i kamp. Ud fra disse kan man regne ud hvor ens pokemon ca. ligger.

IV kan ikke ændres medmindre man bytter en pokemon med en ven i spillet. Også når man udvikler en pokemon, vil udviklingen have samme IV.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen